BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

Blanco Mora Art inaugura "Wind" d'Eudald de Juana

Blanco Mora Art inaugura \
bonart cadaqués - 05/06/23

El 10 de juny Blanco Mora Art Gallery de Cadaqués inaugura la nova exposició temporal titulada Wind de l'escultor figuratiu Eudald de Juana (Navata, 1989). BM Art presentarà aquesta exposició junt amb Geode Space de Navata, que s'han unit amb una col·laboració única per exhibir aquesta mostra excepcional.

D'aquesta exposició cal destacar les següents sèries que són: Alexandra, The Stone, Dust Child, Dis-Connection, Ritorno in Aria, The Awakening of Consciousness, Lunar Landscape i Monumento a Carles Rahola.

Melancolia i Ferida
Segons Eduard Bech i Vila, director del Museu de l'Empordà de Figueres, "La gran majoria dels treballs de De Juana en aquesta exposició ens mostren els rostres amb els ulls tancats, introspectius, analítics, reflexius, melancòlics. Les seves obres ens conviden a analitzar-nos, a pensar-nos, a anar més enllà del que estem veient. L'art d'Eudald de Juana és com el mar, el vent o el foc, en pau ens asserena, ens calma; però quan s'embraveix ens exalta, ens incomoda, ens fereix. El fang, passat per les seves mans, es converteix en formes que ens impacten profundament".

Pel que fa a la trajectòria professional d'Eudald de Juana, l'any 2012 es va mudar a Florència, Itàlia, per enfocar la seva formació en escultura i dibuix a l'Acadèmia d'Art de Florència, basada en la tradició de les escoles italianes. L'any 2018 va tornar a la seva ciutat natal, Navata i va constituir el seu nou espai i taller de creació Geode inspirat en la naturalesa empordanesa.

Va realitzar diversos monuments per les ciutats d'Itàlia i Figueres i les seves obres es poden visitar a la col.lecció permanent del Museu d'Art Modern de Barcelona (MEAM). Cal recordar l'exposició individual que va tenir en el Museu Empordà de Figueres i tot seguit aquesta mateixa mostra es va traslladar al Museu de la Garrotxa d'Olot.

SS_Bonart-180x180-OnlineNial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1