0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

La Fundació Suñol presenta "De desbordar, sostenir i un volcà d’aigua" de Neus Frigola

La Fundació Suñol presenta \
bonart barcelona - 01/06/23

La Fundació Suñol inaugura el 6 de juny a les 19 h. l'exposició Neus Frigola. De desbordar, sostenir i un volcà d’aigua, que es podrà visitar fins al 26 de juliol. L’exposició recull obres produïdes en els últims quatre anys, la majoria d’elles mentre l’artista ha tingut el seu estudi a l’Institut Escola ARTS del Districte Sants-Montjuïc, dins el marc del programa espais c, impulsat per l’Institut de Cultura de Barcelona, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la mediació de la Fundació Suñol i la coordinació d’Experimentem amb l’Art. El programa té per objectiu generar complicitats creatives entre les escoles públiques de primària de Barcelona i els artistes. 

Abraçant dibuix, collage, escultura i instal·lació, la pràctica de l’artista i artterapeuta Neus Frigola (Girona, 1991) és sovint el resultat de processos intuïtius i contingents, d’experimentacions matèriques obertes i aventureres. Les seves obres es deriven d’exploracions naturalment poroses, travessades per l’experiència viscuda íntimament o de manera col·lectiva.

Es podria parlar d’inspiracions desbordades, que no posen límits a les possibilitats de la imaginació i de les formes i que, per tant, invoquen l’inesperat i la sorpresa. D’exercicis d’invenció d’imatges que remeten a cossos humans, animals, vegetals, minerals, a conglomerats microscòpics o macrocòsmics, a cadenes sistèmiques, estructures de suport, a circuits oberts de buidatge i recollida de fluids…o a res de tot això.

Despassant els límits d’allò que està fixat i sortint dels marges, l’artista sembla convidar-nos al desbordament i l’aventura, a l’abandó d’un enraonament intel·lectual preestablert a favor d’una experiència encarnada (que passa pel cos), sensible i situada.

L’artista sembla convidar-nos a aventurar-nos en un camp de joc temporal. A abandonar un raonament intel·lectual preestablert a favor d’una experiència encarnada, sensible i situada. 

Baner-generic-180x180_Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88