Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Certàmens

Inauguració de la tercera edició del Vadart 2023

Inauguració de la tercera edició del Vadart 2023
bonart besalú - 22/05/23

El 20 de maig es va inaugurar la tercera edició del Festival d'art multidisciplinari Vadart a l'Espai KD de Besalú.
Durant el transcurs de la inauguració els visitants van poder gaudir de la visita de les obres d'art del showroom de l'artista Kel Domènech i alhora es va realitzar una performance a càrrec d'Electronic Lullabies Folktronic Anthology "ELFA" i del projecte musical de Victòria Macarte.

Fonts de l'organització han informat que la propera proposta es podrà veure a Jafre, concretament a l'espai de Can Boira a partir del 10 de juny del 2023. La base d'operacions de l'artista Assumpció Mateu acollirà la música de Jordi Serradel de la Bisbal d'Empordà.

Entre els mesos de juny i agost, el Cafè de La Habana de Cadaquès rebrà un total de tres concerts del Vadart. Per altra banda, el Jazz Club La Guitarra i el Celler d'Empordàlia, a Vilajuïga, exhibiran una exposició temporal de fotografia de Josep Burset.
A part, el Festival també presentarà diverses exposicions de pintura contemporània, instal·lacions i tallers de fotografia en diversos espais com la ciutat de Banyoles, amb la participació dels següents artistes: Ferran de la Rosa, Francesc Daranas, Marta Córcoles, Alfons Serra i Assumpció Mateu.

Cal recordar que Vadart, que ha realitzat les seves dues edicions passades a la comarca del Pla de l'Estany, i està organitzat per Art en Brut Gallery i les associacions culturals Amics de les Arts Audiovisuals i Individu Ocult Magazín.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88