banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

El Centro Botín presenta "ENREDOS" d'Eva Fàbregas

El Centro Botín presenta \
bonart santander - 22/05/23

El Centro botín inaugura "ENREDOS", la nova línia del programa expositiu del Centro Botín que presenta els artistes que han gaudit de les beques d'art de la Fundació Botín. L'exposició convida els artistes a teixir un diàleg amb la col·lecció de la Fundació, l'edifici del Centro Botín, l'entorn i el públic.

L'objectiu de la proposta, comissariada per la mateixa Eva Fàbregas i Bárbara Rodríguez Muñoz, directora d'exposicions i de la col·lecció del Centro Botín, és promoure a creadors que es troben a l'equador de les seves carreres a través de la producció, la presentació i l'adquisició d'obres noves. Amb aquesta iniciativa, s'oferiran noves lectures de la col·lecció a través de l'exposició experimental, que enfortiran els vincles entre la fundació i els artistes becats.

En aquesta primera edició, la catalana Eva Fàbregas ha seleccionat una sèrie d'obres que remeten a la seva pròpia pràctica, generant espais immersius per a l'exhibisió. Les peces escollides es mostraran en diàleg amb els dibuixos de Fàbregas i amb unes grans escultures que el públic podrà activar simultàniament a través d'exercicis corporals.

SS_Bonart-180x180-OnlineGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90