0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

La Casa de Cultura presenta "Els sentits del joc. Un recorregut sensorial per la memòria lúdica"

La Casa de Cultura presenta \
bonart girona - 18/05/23

El 28 de març es va inaugurar l'exposició temporal Els sentits del joc. Un recorregut sensorial per la memòria lúdica a la sala d'exposicions (planta baixa) de la Casa de la Cultura de Girona. La mostra ha estat comissariada per Pau Regincós i Cati Hernández (de Ludus Mundi).

Aquest binomi format pel joc i els sentits és el protagonista d'Els sentits del joc, un espai que ha estat convertit en un viatge sensorial a la infància, despertant els records d'aquells moments de joc a través de l'estimulació dels diferents sentits. Segons els seus comissaris aquest espai, memorial del joc "aconsegueix traspassar generacions i connectar amb la nostra memòria lúdica."

Els sentits són petits botons que ens permeten despertar records molt concrets: el tacte de la fusta, l'olor de xocolata o el so d'una baldufa rodolant poden connectar-nos amb moments del nostre passat. També amb la nostra memòria lúdica, aquells instants de joc en els quals una olor, un so o una textura prenien tot el protagonisme.

En aquesta exposició els visitants poden trobar diferents estacions interactives que plantegen petits reptes sensorials i, al final del recorregut, un espai de joc lliure amb el qual interactuar i gaudir en família o amb amistats tot jugant a construir els records del demà.

Els col·laboradors d'aquesta mostra són les persones que formen part de: Grapat, Tell Fusta, Kapla Catalunya, Petit Boum, Ticumiku, Lekkid, Cork'N'play, Trígonos, DLand Toys, Londji, Jocaliu, l'Atelier de ma maisone, Companyia de jocs l'Anònima, Biblioteques de Girona, 7 de disseny, Casa de Cultura de la Diputació de Girona. I també a Laura Trilla, Carlos Jorge Fontsonora, Maria Pappalardi i Iraia Mir.

La mostra es podrà visitar fins al 20 de maig del 2023, de dilluns a divendres d'11:00 a 20:00 hores i els dissabtes d'11 a 18:00 hores.

BANNERS BONART_180x180JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1