JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

New East Festival al Centre d'Arts Digitals de Barcelona

New East Festival al Centre d\'Arts Digitals de Barcelona
bonart barcelona - 14/05/23

De l'11 al 14 de maig se celebra el New East Festival a l'Ideal Centre d'Arts Digitals de Barcelona, situat al carrer Doctor Trueta, número 196-98.

New East Festival és una exposició multimèdia que comparteix treballs innovadors de fotògrafs contemporanis d'Europa de l'Est, el Càucas i Àsia Central. Molts d'aquests fotògrafs documenten les seves comunitats amb llums noves i inesperades mentre els seus països ocupen un nou lloc a l'escenari mundial, recuperant les seves identitats i les seves veus després de dècades d'imperialisme soviètic. D'altres miren cap a dins, traçant viatges individuals de descobriment.

New East Festival al Centre d\'Arts Digitals de Barcelona

L'exposició multimèdia del New East Festival ha estat coproduïda per Calvert 22 Foundation i Layers of Reality, juntament amb els treballs innovadors de fotògrafs contemporànis d'Europa de l'Est, el Càucas i de l'Àsia Central. A més, l'exposició ve acompanyada de la mà del productor multi-instrumentista d'origen armeni Hayk Karovi i el duo punk feminista polonès Siska.
Com a curiositat, cal recordar que l'expressió New East es va utilitzar per primera vegada a The Calvert Journal, una revista digital amb seu al Regne Unit que s'ocupava de les arts i la cultura de la regió entre els anys 2013 i 2022. Aquest mitjà de comunicació, pretenia trobar un nou terme molt més contemporani que s'adeqüés a la realitat actual de la zona que avui dia entenem com a post-espai soviètic.

Cal destacar que el Festival va comptar amb dues actuacions en directe les nits del 12 i el 13 de maig, de la mà del productor multinacional armeni Hayk Karoyi i el duo punk Siksa.

SS_Bonart-180x180-OnlineJP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90