BONART_1280x150

Notícies

Mor el galerista José Martínez Calvo

Mor el galerista José Martínez Calvo
bonart madrid - 14/05/23

Ha mort el galerista José Martínez Calvo, fundador juntament amb Luis Valverde de la Galeria Espacio Mínimo, que va iniciar el seu camí a Múrcia el 1992 i l'any passat va celebrar el 30è aniversari. Situada al principi en un local de 14 metres quadrats, el 2000 aquesta sala va traslladar la seva seu al carrer Doctor Fourquet de Madrid, sent una de les primeres a obrir les portes en una àrea que ara és centre de l'activitat galerística a la capital.

Martínez Calvo va ser, així mateix, President del Consorci de Galeries d'Art Contemporani d'Espanya i membre del comitè de la Fira ARCO, així com acadèmic corresponent a Múrcia de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando. Prèviament va treballar com a crític, comissari i coordinador d'exposicions, publicacions i Biennals de Pintura i Escultura del Departament d'Arts Plàstiques de la Conselleria de Cultura de la Comunitat de Múrcia.

Espacio Mínimo representa autors com Kristoffer Ardeña, Miquel Àngel Gaüeca, Juana González, Nono Bandera, Bene Bergado, Diana Larrea, Maider Lopez, Juan Luis Moraza, Manu Muniategiandikoetxea, Liliana Porter (últim Premi Tomás Francisco Prieto) o Elena Blasco.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90inclassificables

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal