728x90

Exposicions

Edgar Massegú a la Fetê des Bergers de Semmama

Edgar Massegú a la Fetê des Bergers de Semmama
bonart sarrià de ter - 24/04/23

L'artista multidisciplinari Edgar Massegú participarà en l'onzena edició de la Fête des Berger, on realitzarà una escultura Landart amb materials reciclats i biodegradables proporcionats per la comunitat de pastors de la zona de Semmama.

Organitzada per l'Associació Internacional "Le Printemps International de Sbeïtla" amb el suport de la "Rambourg Foundation", "Islam Semmama Universal Cabdal of the Mountain Cultur", "Le Centre Culturel de Montagne a Semmame", el Ministeri d'Assumptes Culturals i la col·laboració de la Divisió de Cooperació Internacional de l'ambaixada de Suïssa a Tunísia, la festa és un festival artístic multidisciplinari i de caràcter internacional que a partir de la seva conclusió, podrà donar visibilitat al món respecte a la realitat social que es viu quotidianament a la regió tunisiana de Semmama.

Dins el programa d'activitats que hi ha previstes, el dia 2 de maig Massegú realitzarà un mural de reciclatge a la façana de l'ambaixada de Suïssa de Tunísia per commemorar el centenari de l'obra 'Camel' del pintor suís Paul Klee.
Gar Gar Penelles, museïtzació de reciclatge

Després del seu retorn de la ciutat de Tunísia, l'artista sarrianenc participarà al Gar Gar de Penelles (Lleida) amb una escultura pública per a la façana de l'ajuntament, ja que és un dels 13 artistes seleccionats d'entre més de 358 propostes d'arreu del món al Festival d'Art urbà de Penelles; del 5 al 7 de maig. Cal dir que el festival lleidatà de caràcter internacional aquest any compta amb la participació d'artistes vinguts de Catalunya, Brasil, França, Portugal, Suïssa, o Bèlgica.

I, per altra banda, Massegú ha informat que l'endemà mateix de la inauguració a l'Ajuntament de Penelles, concretament el diumenge 7 de maig, realitzarà una altra escultura pública amb materials reciclats per al poble de Gualba (Barcelona). Els materials seran recollits a la riera de Gualba com a part de la iniciativa Let's Clean Up Europe en col·laboració amb l'Ajuntament de Gualba i l'associació Gualba CreActiva.

canal-mnactec-180-180GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1