Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

El Terracotta Museu inaugura l'exposició "Humàtics" de Cesc Abad

El Terracotta Museu inaugura l\'exposició \
bonart la bisbal d'empordà - 21/04/23

El Terracotta de la Bisbal inaugura l'exposició Humàtics, de l'artista Cesc Abad, el 21 d'abril a les 19:30 h. La mostra es podrà veure a la sala d'exposicions "La Peixera", l’espai del Museu coordinat per l'Associació de Ceramistes de la Bisbal. En aquesta exposició, el visitant descobrirà una selecció de peces ceràmiques úniques i innovadores, que reflecteixen la creativitat i la tècnica d’aquest artista.

L'exposició Humàtics mostra el treball creatiu en ceràmica de Cesc Abad, disciplina en la qual es va formar a l'Escola d'Arts i Oficis de Terrassa. Les seves peces mostren accions quotidianes, relacionades amb el desig, la luxúria, el misteri o la passió, hi trobem figures assegudes o en processó, així com animals, que transmeten una narrativa a les peces, les quals ens expliquen històries de manera similar a com ho feia la ceràmica clàssica però amb un estil acolorit proper al Pop Art i a l’estètica kitsch. Cada obra es pot llegir o interpretar en diferents direccions, de manera que l'espectador pot gaudir de diverses històries i moments.

La seva facilitat per tractar diferents disciplines li permet treballar la ceràmica d’una manera molt personal i identificable. Aconsegueix fusionar la pintura i l’escultura per reflexionar sobre la relació de l'ésser humà amb la natura i també, sobre la relació d’aquest amb les passions, les pors i les esperances.

La mostra estarà oberta al públic fins al 9 de juliol i serà una oportunitat única per descobrir l'univers artístic de Cesc Abad i la seva particular visió del món.

Cesc Abad és un artista plàstic nascut a Barcelona el 1973 en el si d'una família dedicada a l'empresa familiar. Va ser expulsat de l'escola amb quinze anys i va descobrir la seva passió per les arts plàstiques durant aquesta època. El seu pare va pagar el seu primer taller d'art, però després de la seva mort inesperada quan ell tenia vint-i-un anys, es va trobar liderant el negoci familiar. En el taller que va instal·lar al costat de la seva oficina va experimentar amb diferents disciplines artístiques sense mostrar mai la seva obra. El 2016 fa un pas endavant i decideix vendre les seves empreses per tal dedicar-se exclusivament a la creació artística. Es va traslladar a un estudi més modest i va començar a preparar el seu treball per mostrar-lo al món, decidint que ja no havia de ser cap secret.

Cesc Abad ha exposat en galeries i fires d’art nacionals i internacionals, inclosos països com França, Països Baixos, Estats Units i la Xina. Destaquen les seves exposicions individuals en espais com les galeries Victor Lope d'art contemporani a Barcelona i Madrid, l’Exhibit Lab de Santander, la Caelis de Shanghai i la Simchiwintz de Los Angeles. També ha participat en exposicions col·lectives, com ara la mostra a la galeria Christoffer Egelund a Copenhaguen i a la Fira Estampa de Barcelona. La seva obra ha estat present en fires d'art internacionals com ARCO i Urvanity de Madrid, però també a París, Lisboa, Luxemburg i Beijing, entre d'altres.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1