canal-mnactec-1280-150

Notícies

Mas Miró celebra el seu cinquè aniversari

Mas Miró celebra el seu cinquè aniversari
bonart mont-roig del camp - 19/04/23

El 20 d'abril es compleixen cinc anys de l’obertura al públic de Mas Miró, la casa i taller que Joan Miró tenia a Mont-roig. Un indret que havia quedat aturat en el temps des de la darrera estada de l’artista, el 1976. Fa cinc anys, s’obrien les portes de la Masia com a punt de partida d’un projecte concebut per fases, que llavors només preveia visites guiades, però que naixia amb voluntat de fer créixer les activitats de l’espai. Ara, cinc anys després, el projecte de Mas Miró es troba plenament consolidat, com ho demostren la seva recent incorporació al registre de museus de la Generalitat de Catalunya així com la seva nominació a millor museu europeu de l’any al 2022, entre altres fites culturals aconseguides durant aquest temps.

Amb una àmplia oferta d’activitats, i malgrat les dificultats derivades de la pandèmia, Mas Miró destaca per la seva tasca sociocultural al Camp de Tarragona, i es posiciona com a equipament de referència en el mapa del turisme cultural de la Costa Daurada.

Una jornada popular i festiva

Per celebrar la consolidació del seu projecte després d’aquests intensos cinc anys, la Fundació Mas Miró ha organitzat una jornada festiva gratuïta que tindrà lloc el dissabte 22 d'abril, des de les 10 fins a les 18h. Els artistes que hi actuaran, representants d’una part del teixit cultural del poble de Mont-roig, oferiran una dinamització teatral, conta contes pels més petits, i concerts de música tradicional. També hi haurà un dinar popular per amenitzar la jornada. A la celebració hi assistirà, com ja ho va fer a la inauguració fa cinc anys, Joan Punyet Miró, nét de l’artista.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal