download

Exposicions

Presentació de la nova Col·lecció de Ceràmica al Museu del Disseny

Presentació de la nova Col·lecció de Ceràmica al Museu del Disseny
bonart barcelona - 10/06/22

El Museu del Disseny de Barcelona ha presentat aquest dimecres al migdia la nova exposició temporal titulada Transgressions. Ceràmica contemporània del Museu del Disseny, una producció pròpia que mostra la nova col·lecció de ceràmica contemporània que complementa la ja existent que en l’actualitat compta amb més dun miler d’objectes i dues-centes-trenta autories diferents. Entre les noves incorporacions a la col·lecció cal destacar autors com Madola, María Oriza, Xavier Toubes, Ángel Garraza, Sophie Aguilera, Maria Bofill, Yukiko Kitahara i Roger Coll.

La mostra, que  ha estat comissariada per Isabel Fernández del Moral, conservadora de ceràmica del Museu del Disseny, “exhibeix el revifament de les artesanies contemporànies, un àmbit en què s’estan generant productes de gran qualitat artística al nostre país, i posa l’accent en un moment creatiu de contrastos, crítica i reflexió sobre temes d’actualitat, on les transgressions matèriques, tècniques i conceptuals es fan evidents. Alhora, la versatilitat del material ens permet fer una aproximació a les aplicacions de la ceràmica en el món del disseny i l’arquitectura”.  

La presentació ha anat càrrec de Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny, i d'Isabel Fernández del Moral, comissària de l'exposició, que ha ofert una visita guiada de la mostra.  

inclassificablesBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1