canal-mnactec-1280-150

Certàmens

Lliurament i exposició del "Premi de Pintura Torres García"

Lliurament i exposició del \
bonart mataró - 06/06/22

El Premi Torres García, que acull la Fundació Iluro en el seu Espai Expositiu, arriba a la novena edició, havent aconseguit assolir, ja des de les primeres convocatòries, un molt alt nivell de qualitat i convertint-se, malgrat la seva joventut, en tot un referent en el panorama artístic de la seva categoria. Així doncs, l’Ateneu Centre Cultural de la Fundació Iluro acullirà el 10 de juny a les 19 h. l’acte inaugural del Premi Torres García, organitzat per l’Associació Sant Lluc per l’Art, amb la lectura del veredicte i la proclamació del guanyador.

L’acte serà presidit per l’Alcalde de Mataró, Il·lm. Sr. David Bote, i comptarà amb l’assistència del Director dels Serveis Territorials de Cultura de Barcelona, Sr. Andreu Felip, i del Cònsol General de l’Uruguai a Barcelona, Hble. Sr. Pedro Valenzuela. El president de la Fundació Iluro, Sr. Pere Carles, donarà la benvinguda a l’acte, juntament amb el president de l’entitat organitzadora, Sr. Antoni Luis, que presentarà el Premi i llegirà el veredicte.

Al Premi, que té una dotació única de 9000 €, s’hi han presentat 335 treballs, dels que el Jurat ha seleccionat els 40 finalistes que componen l’exposició que s’inaugura després de l’acte.

L'exposició Premi de Pintura Torres García - Ciutat de Mataró es podrà visitar del 10 de juny al 28 d'agost del 2022.

La-Galeria-201602-recursthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88