728x90

Notícies

Jordi Grau nomenat president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC)

Jordi Grau nomenat president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC)
bonart girona - 05/04/22

Jordi Grau, periodista col·laborador de la revista bonart, ha estat nomenat president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) en substitució de Joan Ventura, que ha assumit el càrrec durant vuit anys. De fet, Grau ja formava part, com a vicepresident, de la junta encapçalada per Ventura.

Jordi Grau forma part de la llista Som Periodisme, l’única presentada a les eleccions, que encapçala l’actual degà del CPC, Joan Maria Morros (Igualada, 1970), el qual continuarà en el càrrec quatre anys més. Núria de José (Barcelona), Esteve Giralt (Tarragona), Laura Alcalde (Lleida), Mar Martí (Catalunya Central) i Josep Baubí (Terres de l’Ebre) són la resta de presidents de les juntes de demarcació. La junta presidida per Grau a Girona es completa amb Susanna Quintana, vicepresidenta; Rosa Gil, secretària; Òscar Pinilla, tresorer, i Elisabet Don i Jordi Ribot com a vocals. El traspàs de càrrecs i poders entre la Junta sortint i la nova es farà efectiu en les properes setmanes.

Jordi Grau i Ramió (Girona, 1957) ha estat director adjunt d'El Punt Avui i director d'El Punt Avui comarques gironines. Va ser el primer director d'El 9 Esportiu de Catalunya. Ha treballat a Ràdio Girona  i al Diari de Girona. Acualment col·labora amb El Punt Avui  i presenta "La Ciutat dels llibres" a TVGirona. Ha escrit Puigdemont, el president @KRLS i va ser coordinador i coautor de Les pilotes del Borbons i Els Borbons en pilotes i dels quatre llibres Diari d'una retirada sobre el final de la Guerra Civil a Catalunya. 

Nial nou-180x178Mapes_ametrics_Bonart_180x180 px

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88