Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"El món sencer és un teatre" a Artur Ramon Art

\
bonart barcelona - 16/03/22

Artur Ramon Art inaugura el 17 de març El món sencer és un teatre, exposició comissariada per José A. Aristizábal i que es podrà visitar fins al 29 d'abril del 2022.

L'interès d'aquesta mostra radica en reconèixer com l'artista, conscient o no, s'ha valgut d'elements teatrals per fer la seva obra, per trobar la pròpia veu, cosa que ens ha portat inevitablement a trobar una nova lectura d'algunes peces. Així mateix, aquesta exposició inclou diversos llenguatges: pintura, escultura, gravat, fotografia i objectes –com les màscares del teatre noh del Japó– i s'organitza a partir de tres eixos temàtics: vestuaris, caracteritzacions i escenografies. 

El món sencer és un teatre inclou obres de reconeguts artistes en una extensa línia de temps que es remunta als segles XVIII i XIX –amb Giovanni Battista Piranesi, Eugenio Lucas Velázquez o Ricard Urgell– travessa al segle XX –amb Nicolau Raurich, Joan Ponç, Modest Cuixart, Mariano Andreu, Antoni Clavé– fins a arribar a la contemporaneïtat amb Frederic Amat, Leopold Samsó i Mihail Moldoveanu.

La selecció compta també amb obres realitzades com a part de projectes teatrals: dibuixos, plànols específics per a la posada en escena, esbossos d'escenografies i vestuaris que a més del seu valor artístic, destaquen pel seu contingut històric i documental.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px