Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

La Fundació Tàpies inaugura "Goshka Macuga. En Moviment"

La Fundació Tàpies inaugura \
bonart barcelona - 14/03/22

La Fundació Tàpies presenta l'exposició Goshka Macuga. En Moviment, comissariada per Neus Miró i que es podrà visitar del 16 de març al 25 de setembre. El títol de la mostra, Goshka Macuga. En moviment al·ludeix justament a la constant circulació de les imatges, dels referents, dels relats, i a la necessària revisió de tot allò que heretem i que ens és familiar. Tant els materials que inclou (propis i d’arxiu) com la seva disposició en l’espai de l’exposició tenen com a objectiu la re-significació i reformulació de les narracions establertes.

L’obra de Goshka Macuga (Varsòvia, 1967) revisa les relacions entre art, poder i relats heretats sobre fets i personatges de la Història. El seu treball connecta diferents àrees i mètodes d’investigació, i les seves recerques estan sovint relacionades amb narracions institucionals; Macuga proposa lectures associatives poc convencionals dels esdeveniments socials i polítics.

L’exposició Goshka Macuga. En moviment reuneix tres grans instal·lacions especialment significatives en la trajectòria de l’artista: Plus Ultra (2009), The Nature of the Beast (2010) i Untitled (2011). Al centre de cadascuna d’aquestes instal·lacions hi ha un tapís al voltant del qual s’articulen també altres obres i documents. El tapís, utilitzat en el passat per part de les elits polítiques i eclesiàstiques, és recuperat per Macuga com a disciplina artística per les seves connotacions polítiques i propagandístiques.

SS_Bonart-180x180-OnlineBaner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px