BONART-817x68px-Màscara
El CCCB presenta \

Notícies

El CCCB presenta "Quàntica", mostra que aporta les claus per entendre els principis de la física fonamental

bonart barcelona - 13/03/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021180x180-1
El CCCB, carrer Montalegre 5 de Barcelona, presenta l’exposició Quàntica. La mostra aporta les claus per entendre els principis de la física fonamental i ho fa a través del treball creatiu conjunt de científics, divulgadors i artistes. El projecte convida el públic a explorar els nous paradigmes de la ciència moderna, encuriosir-s’hi i valorar-los críticament.

La mostra del CCCB combina dos itineraris, l’artístic i el científic, i ens permet analitzar de quina manera els nous postulats de la mecànica quàntica sacsegen la nostra visió del món.

Quàntica és un projecte comissariat per Mónica Bello i José-Carlos Mariátegui, amb l’assessorament del físic José Ignacio Latorre. Els artistes participants són Julieta Aranda, Diann Bauer, James Bridle, Juan Cortés, hrm199 (Haroon Mirza and Jack Jelfs), Yunchul Kim, Lea Porsager, Semiconductor, Yu-Chen Wang i Suzanne Treister.

El 9 d’abril de 2019 a les 19 h. Inauguració i taula rodona «Quàntica: científics i artistes a debat» amb la participació de Mónica Bello, José Ignacio Latorre, Juan Cortés, Suzanne Treister i Yunchul Kim.

A la imatge, exposició "Quàntica".

Et poden
Interessar
...