BannerFCC_Bonart

Notícies

El Monestir de Sant Daniel acull un nou taller d'America Sanchez

El Monestir de Sant Daniel acull un nou taller d\'America Sanchez
FM_Bonart-180x180px-OnlineBanner-Flama-180x180px_v1-cat
bonart - girona - 13/03/19
El Monestir de Sant Daniel, carrer Pou Rodó 12 de Girona,  el taller d'America Sanchez Clàssic, modern, tropical del 26 al 28 d'abril en el marc de Matèria moviment creatiu.


Els tallers d'art de Matèria moviment creatiu són tallers de cap de setmana que inclouen l'estada a l'hostatgeria del monestir de Sant Daniel i estan oberts al públic en general.

Les temàtiques són diverses i estan vinculades a la professió o pensament dels artistes que hi participen. Els tallers prioritzen la pràctica artística dels assistents i al debat que es genera al voltant d'aquesta experiència. Es posa l'èmfasi en el bagatge que rep el participant més que en l'obra concreta que hi realitza.

Els professionals que imparteixen els tallers exposen un element representatiu del seu treball a l'aparador del Bòlit de Pou Rodó. La primera en fer-ho és l'Isabel Banal que exposa locus amoenus, el treball realitzat en la seva residència a Itàlia i que s'inclou en les activitats del festival Art & Gavarres 2019.

El preu de la inscripció a cada taller és de 305 € per persona, 205 € corresponen a la matrícula i 100 € a l'estada en règim de pensió completa. Es dóna la benvinguda el divendres al vespre i es fa la cloenda el diumenge després de dinar.

Organitza: Matèria moviment creatiu

Amb el suport de: Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona i Monestir de Sant Daniel

A la imatge, taller d'America Sanchez "Clàssic, modern, tropical".

Et poden
Interessar
...