LS_Online_BONART_1280X150-22

Exposicions

Carlos Piqueras al Castell de Benedormiens

Amb estudis artístics a l’Escola Massana de Barcelona, el bagatge educatiu de Piqueras ha enriquit i modelat la seva visió única de l’art.

Carlos Piqueras al Castell de Benedormiens

Carlos Piqueras, nascut a Girona el 1956, ha esdevingut un mestre del realisme figuratiu i la seva trajectòria artística ha deixat una empremta significativa en el món de l’art contemporani.

Els inicis de la seva carrera artística es remunten a principis dels anys vuitanta, marcats per una sèrie d’exposicions individuals i col·lectives a galeries, museus i sales d’art. Aquest impuls inicial ha evolucionat de manera constant al llarg dels anys, i s’ha mantingut fins a l’actualitat. Carlos Piqueras ha portat el seu art a diverses localitats, tot destacant exposicions a localitats reconegudes com Sant Feliu de Guíxols, Girona, Banyoles, Santa Cristina d’Aro, Tossa de Mar, Arenys de Mar, Blanes, Salt, Palamós, Terrassa i Barcelona, i a països com Andorra i Alemanya.

La tècnica distintiva de Piqueras, que utilitza llapis de colors i grafits sobre paper o fusta tractada en formats relativament grans, ha esdevingut la seva firma artística. Aquest enfocament meticulós es reflecteix en la riquesa de detalls i l’expressivitat de les seves obres, en les quals destaca l’habilitat per plasmar la realitat amb una fidelitat sorprenent.

La temàtica de l’obra de Piqueras, influenciada pel seu interès pels temes locals vistos des d’un prisma personal, ressona amb una autenticitat que connecta amb l’audiència d’una manera profunda. La seva exploració artística més recent li ha permès explorar la complexitat emocional dels seus subjectes amb un mestratge que només l’experiència i la dedicació poden conferir.

Carlos Piqueras emergeix com un artista l’obra del qual transcendeix el temps i l’espai, capturant l’essència del seu entorn amb un mestratge tècnic i una perspectiva única. La seva carrera artística és un testimoni del compromís constant amb l’evolució i l’excel·lència en l’art del realisme figuratiu.

Patrimonieja_Banner_180x180_CULTURAL40_MNACTEC_Banner-180x180

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250