GA_Online_BONART_1280X150

Convocatòries

Convocatòria Suport a la Creació’24. Producció

La convocatòria està oberta fins al 7 de juny

Convocatòria Suport a la Creació’24. Producció
bonart barcelona - 13/05/24

La Fundació ”la Caixa” i la Col·lecció d’Art Contemporani obren la nova convocatòria Suport a la Creació’24Producció per ajudar econòmicament i professionalment a artistes contemporanis majors de 18 anys i sense límit d’edat. Una convocatòria orientada a a artistes i col·lectius d'artistes amb nacionalitat i/o residència a Espanya o Portugal que tinguin un projecte inèdit que compti amb el compromís d’un agent extern que en garanteixi l’exposició o difusió.

Suport a la Creació’24. Producció és un programa biennal que vol ser un motor per a artistes que necessiten suport econòmic i professional per produir una obra d’art que tingui continuïtat, i també vol esdevenir una referència a Espanya i a Portugal.

Aquesta convocatòria està adreçada a artistes i col·lectius d’artistes de més de 18 anys, de nacionalitat espanyola o portuguesa o amb residència a Espanya o Portugal, que tinguin un projecte a realitzar o en marxa, en col·laboració amb un agent extern (museu, centre d’art o un altre tipus d’institució artística sense ànim de lucre) i que requereixi ser produït.

Els artistes, a més de presentar la proposta i el calendari del projecte, hauran d’elaborar un pressupost de producció i d’honoraris, com també acreditar el compromís d’un tercer agent implicat en l’exposició i/o difusió de l’obra produïda i que en garanteixi una continuïtat. La producció de les obres seleccionades es durà a terme com a màxim durant els dos anys següents i disposarà dels recursos i l’assessorament de l’equip d’exposicions de la Fundació ”la Caixa”.

Més informació

LS_Online_BONART_180X180-25GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90