banner-1280x150-gene

Exposicions

'Warhol & Vijande: Cita en Madrid' al Museo Lázaro Galdiano

Del 17 de maig al 25 de juliol de 2024 es presentarà al Museo Lázaro Galdiano l’exposició 'Warhol & Vijande, cita a Madrid'

Mapplethorpe. Fernando Vijande, Fotografia 30x25 cm.
\'Warhol & Vijande: Cita en Madrid\' al Museo Lázaro Galdiano
bonart madrid - 10/05/24

El 17 de maig obrirà portes l'exposició Warhol & Vijande: Cita en Madrid. Más que Imágenes Alteradas by Christopher Makos al Museo Lázaro Galdiano de Madrid, una mostra que rememora l'exposició que el galerista Fernando Vijande va dedicar l'any 1983 al rei del Pop Art. A la tardor, l'exposició es presentarà a la seu de la Fundació Suñol a Barcelona. 

L'exposició indaga en la relació del galerista Fernando Vijande amb el pintor nord-americà Andy Warhol i la seva obra, la visita de l'artista a Madrid al 1983 organitzada per Vijande, i els retrats més personals de Warhol fotografiat per Christopher Makos a la sèrie ‘Imágenes Alteradas’, on es planteja la identitat de gènere com a tema central.

La Col·lecció Suñol Soler crea un diàleg únic al Museo Lázaro Galdiano de Madrid amb obres de Warhol i les fotografies de la sèrie ‘Altered Images’ de Christopher Makos, en una proposta que fa col·lisionar el seu art d'avantguarda amb les col·leccions històriques del museu. 

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Escenari_prodigios_Bonart_180x180 px

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88