canal-mnactec-1280-150

Notícies

Antònia Maria Perelló, nova directora gerent de la Fundació Pilar i Joan Miró

Antònia Maria Perelló, nova directora gerent de la Fundació Pilar i Joan Miró
bonart palma - 17/04/24

Antònia Maria Perelló Ferrer ha estat proposada per a ser designada directora gerent de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca per la Comissió de Selecció, reunida el 12 d'abril a Palma.

En un comunicat, la Comissió de Selecció de la plaça de direcció-gerència de la Fundació ha informat que ha proposat designar com a directora gerent de la Fundació a Perelló Ferrer per la seva "sòlida visió institucional i capacitat estratègica" definint un projecte "encoratjador per a la Fundació arrelat a la realitat balear i a la seva projecció internacional".

"El projecte respon a necessitats i requeriments d'aquest moment i dels pròxims anys", segons la Comissió de Selecció, afegint que proposa "una mirada contemporània" al llegat de Miró abordant "les urgències polític-socials i el compromís ètic, a més de l'emergència climàtica i ambiental".

A més, la Comissió de Selecció ha valorat "la dilatada i consistent experiència en el sector de la museística en l'art contemporani" de Perelló, "demostrant un gran coneixement en l'estudi i cura de les col·leccions, del comissariat, i dels procediments museístics".

La Comissió també ha valorat "la gran capacitat d'implementació i priorització estratègica en el patrocini i mecenatge" de Perelló Ferrer "per a assegurar la sostenibilitat i creixement de la institució".

D'altra banda, la Comissió de Selecció ha volgut deixar constància de l'alt nivell de totes les candidatures presentades. La proposta serà remesa finalment a aprovació de la Comissió de Govern de la Fundació del pròxim dijous, dia 18 d'abril, i posteriorment a ratificació del Patronat dia 9 de maig de 2024.

BANNERS BONART_180x180La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88