JP_Bonart-1280x150px-Online-

Convocatòries

Convocatòria oberta de la XXVI Beca artística internacional de primavera L’Escala 2024

El termini de presentació de les candidatures és el dia 15 de març de 2024.

Convocatòria oberta de la XXVI Beca artística internacional de primavera L’Escala 2024
bonart l'escala - 22/02/24

 L'Ajuntament de l'Escala convoca la XXVI Beca artística internacional de primavera L’Escala 2024. L’Ajuntament de l’Escala (Girona, Catalunya) va crear aquesta beca d’àmbit internacional adreçada a creadors i creadores del món de les arts. Té com a finalitat apostar per una plataforma d’expressió, desenvolupament i pensament de l’art; l’estudi i la recerca en aquest camp; potenciar la comunicació entre sensibilitats, cultures i procedències geogràfiques diverses; promoure la divulgació de l’art contemporani i, al mateix temps, dinamitzar l’entorn territorial immediat en col·laboració amb l’artista resident.

L’estada té una durada de tres mesos a la Casa Forestal de Sant Martí d’Empúries, poble medieval del municipi de l’Escala, situada vora el mar en un paisatge incomparable. L’allotjament i el taller de creació ofereixen excel·lents condicions de residència. El taller i l’exposició o la presentació del treball resultant podrà ser al Castell Carolingi de Sant Martí d'Empúries en funció de la disponibilitat dels espais i del projecte seleccionat.

Pot sol·licitar la beca qualsevol professional o practicant de la creació artística, que tingui una trajectòria artística refermada i que pugui comprometre’s a tenir una presència continuada al llarg de tota l’estada. Les modalitats en les quals poden participar seran les de PINTURA, ESCULTURA, FOTOGRAFIA, VÍDEO o qualsevol altra dins les ARTS PLÀSTIQUES I VISUALS. Hi ha la possibilitat de presentar-se en equip d’artistes amb un màxim de dos. Poden participar a la beca artistes de qualsevol nacionalitat.

Es tracta d’una estada de tres mesos a Sant Martí d’Empúries (l’Escala) durant els mesos de primavera (abril – juny) de 2024, per desenvolupar el projecte i es pot allargar a la tardor pel seguiment de l'exposició. Cada participant es compromet (al termini de l’estada) a exposar el treball resultant per tal de compartir-lo amb el públic i divulgar-ne l’obra. El treball serà exposat en un equipament cultural municipal de l’Escala al llarg de l’any 2024.

Requisits per sol·licitar la Beca de Primavera 2024:

  • Ser major de 18 anys i de qualsevol nacionalitat.
  • Els dossiers de candidatures seran enviats únicament en format digital (PDF) mitjançant el formulari de sol·licitud i redactats en català, castellà o anglès. Tots els dossiers presentats en un altre idioma o amb una manca de documentació seran eliminats de la convocatòria i destruïts.

Més informació

300x300Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1