BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

Joan Vilajoana i Cots exposa a la Sala d'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana

La mostra es podrà visitar fins al 2 de febrer del 2024

Joan Vilajoana i Cots exposa a  la Sala d\'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana
bonart girona - 24/01/24

El 3 de gener a partir de les 19:00 hores del vespre es va inaugurar la nova exposició temporal de Joan Vilajoana i Cots (Moià, 1965) a la Sala d'exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona.

En aquesta exposició, Vilajoana ens presenta la seva darrera producció d'obra en la qual afirma que "desfaig papers per a tornar a fer paper. Des–fer per fer. El fet de caminar físic m'ha portat a endinsar-me altre cop en la natura: i paral·lelament a dins meu. I tant en la natura com en mi he trobat i vist laberints, camins i camins, gammes cromàtiques de colors, arquitectures impossibles, etc." i afegeix que "el repte ha estat trobar la manera d'utilitzar el paper com a material per plasmar aquest fet: caminar i ser igual que la natura que es deixa contemplar". Segons l'artista durant el seu procés de producció de les obres es dedica a observar la natura i cerca una manera de mostrar-la a través del paper que ell mateix manipula. De la natura en copsa les pedres i pedreres, els camins fets i els que crea ell mateix en caminar, clarianes de llum o de connexió amb ell mateix...

En aquest darrer treball el marc teòric és l'obra en si mateixa. I el resultat són les textures orgàniques, la contradicció de colors, traços impossibles, etc. "Es tracta de pintar, però en aquesta obra, la pintura és paper", assenyala Vilajoana.

Pel que fa a la trajectòria professional de l'artista, aquest ha realitzat moltes exposicions individuals arreu de la província de Girona, i ha participat en diverses fires de Dubai, Madrid, Jaén, etc.

La mostra es podrà visitar de dilluns a divendres de 16:00 a 19:00 hores del vespre.

BANNERS BONART_180x180300x300

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90