DP_Bonart-1280x150px

Convocatòries

LXI Concurs Internacional de Dibuix 2024 de la Fundació Ynglada-Guillot

El veredicte del jurat es farà públic el dia 8 de juliol de 2024, durant l’acte de lliurament del premi

LXI Concurs Internacional de Dibuix 2024 de la Fundació Ynglada-Guillot
bonart barcelona - 10/01/24
.

La Fundació Ynglada-Guillot convoca el LXI Concurs Internacional de Dibuix 2024 amb la col·laboració de la Fundació Vila Casas i Sant Lluc. L'enviament de propostes s'haurà de realitzar entre el 15 i el 30 d'abril del 2024, ambdós inclosos. Podran participar en aquesta convocatòria tots els artistes espanyols i estrangers majors de divuit anys. Les obres hauran de ser originals i que no hagin estat presentades anteriorment a un altre concurs o exposició. Només es pot presentar una obra per participant.

La temàtica de l'obra és lliure i la tècnica haurà de ser contemporani lliure, que inclou les arts plàstiques, la il·lustració, el dibuix d’arquitectura o el còmic. Ha de ser un dibuix pur, en blanc i negre, fet amb pinzell o ploma, preferentment en tinta xinesa i podrà, així mateix, ser admès el dibuix en llapis, estilogràfi ca, tinta corrent i altres mitjans adients a criteri del jurat. Excepcionalment podrà ser acceptada sèpia o sanguina amb exclusió de qualsevol altra coloració.

L'obra premiada està dotada amb 4.000,00 €, premi indivisible. El dibuix passarà a ser propietat del patronat de la Fundació Ynglada-Guillot, el qual el destinarà al museu de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi.

Més informació sobre les bases d'aquesta convocatòria en el link

 

Impremta Pages - banner-180x178Eude, generic

Et poden
Interessar
...