728x90

Exposicions

Aitor Climent Barba presenta 'AQUIS AQUARUM DUCTIBUS' a l'Espai Eat Art

L'artista materialitza el diàleg visual amb els espais com a simple vianant, observador o interactuant amb la materialitat de l’entorn

Aitor Climent Barba presenta \'AQUIS AQUARUM DUCTIBUS\' a  l\'Espai Eat Art
bonart banyoles - 14/12/23

La Fundació Lluís Coromina acull el 22 de desembre, a les 19 h, la inauguració de l’exposició AQUIS AQUARUM DUCTIBUS de l'artista Aitor Climent Barba a l'Espai Eat Art de Banyoles. 

La mostra cerca revisitar els espais de diàleg dels habitants de Banyoles amb l'aigua, des de l'art contemporani. Un conjunt d'obres que neixen de les aigües dels recs dels rastres del temps per abocar-los sobre un paper fet amb fibres de l'Estany.

La relació amb els recursos naturals ha determinat el desenvolupament de les societats humanes. Especialment, la relació amb l'aigua. Actualment, aquesta connexió pren força en un context com el del Pla de l'Estany, en plena època de sequera.

L'exposició d'Aitor Climent Barba visibilitza la relació material amb l’aigua (recs, límit, urbanisme, safareigs) amb la relació immaterial (rondalles, contes, mites, tradicions, processons, sants). En definitiva, la importància de la recuperació de la memòria popular (safareigs), tradicions i rondalles amb el coneixement artesanal.

Impremta Pages - banner-180x178Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal