BONART_1280x150

Exposicions

Mari Ito a La Villa del Arte Galleries

Mari Ito a La Villa del Arte Galleries
bonart barcelona - 09/11/23

Des del passat 26 d'octubre que es realitza la nova exposició temporal a La Villa del Arte Galleries del carrer de la Palla, número 10 de Barcelona de l'artista de Tòquio (Japó) Mari Ito. Aquesta mostra es centra en el tema del "desig", ja que l'artista aprofundeix en la psique humana i en la coexistència de l'Id, l'Ego i el Superego. D'aquestes tres, Ito reflexiona sobre la primera, l'Id, la més pura i primitiva- com a font dels nostres desitjos i de les seves conseqüències.

Com, a diferència de la cultura occidental, la societat japonesa no està a favor de l'expressió externa de certes opinions i emocions, sobretot en els espais públics, fet que fa que incrementi l'interès de les peces, que serveixen per ajudar a transmetre certs pensaments i sentiments. D'aquesta manera, Ito intenta pal·liar aquesta necessitat de comunicació directa en forma de paraules i a través de les seves creacions ofereix una perspectiva única de la cultura japonesa. A més, en aquesta exposició s'exhibeix la sèrie de fotografies fruit de la col·laboració amb el fotògraf Toni Mateu, sota el títol Autotransformació –Natural i antinatural.

Per aquesta col·laboració, l'artista insisteix en la sèrie d'autoretrats en banyador daurat que han aparegut en els darrers anys que pretenen suggerir l'ofegament en el desig. Aquesta obra fotogràfica qüestiona l'autrotransformació i la naturalesa que busca a l'ésser humà. El banyador daurat simbolitza el desig i la temptació, i subratlla el contrast amb la naturalesa.

A través de l'obra fotogràfica, s'explora la relació entre el desig humà i la naturalesa i es representa el viatge cap a l'autotransformació. Pel que fa a la trajectòria professional d'Ito, l'artista ha exposat a Barcelona, Basilea, Istambul, Nova York, etc. També cal destacar les seves darreres exposicions a la Casa Vicenç de Gaudí de Barcelona i en el Real Jardí Botànic de Madrid.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal