JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

Art contemporani de primer nivell a Feriarte 2023

Els amants de la pintura i l'escultura tenen una nova cita amb la avantguarda artística internacional més destacada

Art contemporani de primer nivell a Feriarte 2023
bonart madrid - 09/11/23

L'art contemporani tornarà a ser un present a Feriarte 2023, que se celebrarà de l'11 al 19 de novembre al pavelló 4 de l'IFEMA MADRID. En aquesta ocasió, Artelandia Galeria d'Art proposa obres d'artistes com André Butzer i Jorge Galindo, a més d'un bronze de Jaume Plensa del 2021, entre moltes altres. D'altra banda, un any més Carlos Teixidó Galeria d'Art assisteix a la fira amb peces importants com una pintura de Celso Lagar, Maja, 1936, o una escultura de l'Equip 57.

La Galeria d'Art CasaZóbel consolida la seva trajectòria artística des del 2019 fins a l'actualitat, apostant per la millor pintura moderna i contemporània. A la fira presenta una àmplia varietat d'obres; des d'Antonio Saura i Luis Feito fins a Emilio Grau Sala i Scoltar. Galeria Aleseide tornarà a proposar escultura espanyola del segle XX i actual com és el cas de Guitarra, una peça de l'artista Pablo Serrano, cofundador del grup El Paso. En el cas de la galeria Benlliure, fundada el 1984 a València, apostarà per una gran varietat d'obres de diferents creadors com és el cas de Passing By Lovers, 2014, de Juan Uslé.

Especialitzada en pintura i dibuix del segle XIX i XX, la Galeria d'Art David Cervelló assistirà a Feriarte amb peces interessants de Manolo Valdés, Juan Genovés, Antoni Tàpies, Luis Feito, Joan Miró, Calder, Sean Scully i Serge Poliakoff, entre molts altres. La madrilenya galeria Del Cisne tornarà a participar amb art modern del segle XX, com les avantguardes històriques i l'art contemporani del XXI, nacional o internacional. Entre altres obres, presentarà oleos del català Joan Hernández Pijuan, així com d'Óscar Domínguez. La galeria Hispànica manté un fons d'Avantguardes Històriques, Escoles de París i Madrid, Grup El Paso, Dau al Set, etc., però treballa també amb artistes actuals consolidats o de mitja carrera. A la fira exposarà peces de Xavier Mascaró i Mel Bochner.

També participa a Feriarte la galeria catalana Jordi Pascual, amb obres de Joan Miró, Antoni Tàpies i Manolo Valdés, entre altres mestres. Un espai especialitzat en la pintura d'artistes que van formar part del període de les avantguardes històriques i de la postguerra. A més, ofereix una segona línia més actual, en la qual promociona la pintura d'artistes contemporanis consagrats.

Amb una consolidada trajectòria artística, la galeria Jorge Alcolea combina la seva aposta per la pintura contemporània amb la conservació d'antiguitats i Art Modern. En aquesta ocasió, els artistes Matías Krahn, Isabel Ramoneda i Fabio Colella, entre altres, seran protagonistes al seu estand a la fira.

Amb una àmplia trajectòria iniciada el 1977, la Galeria Jorge Juan és experta en les grans firmes de l'art espanyol dels segles XIX i XX. En aquesta ocasió, el seu espai acollirà creadors com Joan Miró. A més, també apostarà per mestres anteriors com és el cas de Joaquín Sorolla.

La galeria Lorenart, especialitzada en firmes de primer nivell dels segles XX i XXI, estarà també present a Feriarte amb una gran varietat d'obres d'artistes com Óscar Domínguez, Manolo Millares, a més de comptar també amb una peça de Sorolla.

D'altra banda, la galeria Luis Carvajal, que aposta especialment per la pintura espanyola i la ceràmica de Picasso, exposarà peces de diferents artistes de gran rellevància. També la galeria Montenegro, especialitzada en avantguardes històriques, art modern i contemporani, aportarà importants pintures. I entre la seva àmplia oferta, Pascal Avit exposarà una parella de bronzes de Jaume Plensa.

La galeria Marc Calzada, Roger Viñuela, Art Petrixol o Adrià Codina Art Gallery seran altres expositors que també assistiran a Feriarte amb importants obres d'art contemporani.

GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180inclassificables

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90