JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

Eart. Centre d’educació, mediació i art contemporani obre la Convocatòria de Tallers d'Artistes

Eart. Centre d’educació, mediació i art contemporani obre la Convocatòria de Tallers d\'Artistes
bonart barcelona - 01/11/23

Eart. Centre d’educació, mediació i art contemporani ofereix 3 tallers per a estades de llarga durada (un any renovable a dos), preferentment per artistes amb una pràctica vinculada o que tinguin voluntat de vincular-la a la investigació en educació i art contemporani i que necessitin un espai per desenvolupar la pràctica professional i que vulguin formar part activament de l'engranatge d'EART.

Eart és un espai d'educació artística i de creació contemporània que treballa amb l'art i els processos creatius contemporanis, entesos com a acció educativa per fomentar la capacitat crítica i creativa de les persones. Des d’Eart tenim la voluntat de donar suport a les artistes que treballin o vulguin treballar entre l´àmbit artístic, la pedagogia, l´educació i la recerca per formar part d´un espai on desenvolupar i posar en pràctica els seus interessos. L'activitat principal de l'entitat és a l'àmbit de l'educació no formal i les pràctiques culturals i artístiques col·laboratives i comunitàries, vinculant art, educació i ciutadania.

El període de recepció de sol·licituds per a la seva convocatòria de Tallers d’Artistes del 25 d’octubre al 12 de novembre de 2023.

Termini de presentació de sol·licituds fins al 12 de novembre de 2023 a les 23.59 h.
Tallers disponibles: 2 en modalitat individual i 1 en modalitat compartida.
Durada de la residència: des de l’1 desembre del 2023 fins al 31 de novembre de 2024 (prorrogable).
Resultat de la selecció: abans del 23 de novembre del 2023.
Quotes: 135 € / 192 € / 250 €

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014banner-oro-180x180-gene

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal