BANNERS BONART_1280x150

Exposicions

Kave Gallery, un compromís per millorar la difusió i l'accés a l'Art

La col·lecció d'obres d'art, formada per 9 artistes, estarà a la venda única i exclusivament a la pàgina web www.kavehome.com

Kave Gallery, un compromís per millorar la difusió i l\'accés a l\'Art
bonart barcelona - 27/10/23

Kave Gallery neix amb l'objectiu de ser un altaveu artístic per a talents emergents i consagrats a nivell nacional i internacional, i reafirmar així la seva aposta per ajudar a millorar la difusió i l'accés a l'Art. Aquest format d'exposició, que fusiona el món físic i digital serà present del 24 al 29 d'octubre a la flagship insígnia de Kave Home a l'Avinguda Diagonal de Barcelona.

Kave Gallery és una plataforma on, a més a més d'exposar i vendre obres d'art, hi haurà col·laboració i suport per als artistes. La marca ha format una comunitat amb els creadors i els ha proporcionat una plataforma per mostrar el seu talent i connectar amb una audiència global.

Kave Gallery, un compromís per millorar la difusió i l\'accés a l\'Art

La marca reafirma la seva aposta amb l'art i la cultura a través d'un compromís ferm per crear ponts, obrir portes i enderrocar barreres. Kave Home dóna suport a esdeveniments i col·laboracions que nodreixen la creativitat i promouen el diàleg cultural.

El propòsit principal és garantir que tota la comunitat de Kave Home tingui accés a aquestes creacions, elevant així el disseny d'espais i portar-lo a un altre nivell.

Kave Gallery aprecia la diversitat en totes les formes. Treballar amb artistes emergents i consolidats amb una àmplia gamma d'estils, tècniques i visions és un dels principals pilars del projecte, juntament amb la capacitat de reflectir la diversitat de l'expressió artística, convertint així cada espai en un llenç únic i personal.

Kave Gallery, un compromís per millorar la difusió i l\'accés a l\'Art

Per al llançament del projecte, Kave Gallery compta amb 9 artistes:

Jimmy Millan. Immers en l'art contemporani, Jimmy Millán materialitza la dispersió i la multiplicitat del nostre temps en traços, ombres i volums. Principalment utilitza tècniques mixtes que es materialitzen a collages amb un enfocament molt personal i reflexiu, creant un llenguatge propi i característic.

Bea Aiguabella & Paul Anton. Les obres de Bea són una invitació a la contemplació i l'observació en aquests temps immediatament. El seu procés creatiu es basa en la construcció de composicions que persegueixen una harmonia a través d'elements senzills on els materials, tots humils, es mostren de forma crua i sincera, en aquest cas amb la tècnica del collage.

Les obres de Paul Anton exploren espai i experiència sensorial mitjançant instal·lacions. Utilitza llum, ombra, sons i arquitectura per convidar a la contemplació i reflexió al voltant de la relació entre espai i experiència.

Jordi Traveria. L'entorn de la zona volcànica de la Garrotxa i la Vall d'en Bas són elements que inspiren i defineixen la narració plàstica de Jordi Traveria. La natura és l'epicentre de l'art de l'artista, deixant-se guiar per la intuïció i expressant aquesta sensació abstracta de bellesa i potència a les seves obres.

Albert Madaula. Madaula s'inspira en els moments de plaer de la gent que l'envolta, reflectint-ho als seus llenços. La seva creativitat es manifesta a través de colors brillants i formes desconstruïdes, reinterpretant les corbes sensuals dels cossos nus, les mirades, els gestos, els elements arquitectònics i els seus volums. Dóna vida a les seves obres amb tècniques com l'acrílic, esprais, plantilles, rascats i sorres sobre llenços de lli.

Art al Pozzo. Un taller italià que combina la passió per l'art amb la tradició de l'artesania italiana, especialitzat en el disseny i la producció de peces úniques de ceràmica i porcellana.

Peralta Vidavi és la representació de lexperiència i la innovació. Es compon de dos elements distintius unificats: Peralta és el símbol de l'experiència i la bona feina en el món de la il·luminació i Vidavi aporta disseny, innovació, transgressió i exclusivitat a les seves peces. Els seus artesans transcendeixen els límits de la il·luminació convencional, creant peces exclusives amb materials de qualitat. Cadascuna de les seves peces està dissenyada amb formes i estructures totalment personalitzades, que permeten crear espais inspiradors, exclusius i únics.

Pascale Zintzen (Oiko Estudi). Pascale Zintzen és la fundadora d'Oikos Estudio, una artista multidisciplinària que s'expressa a través de la ceràmica, la tapisseria i la pintura. Es caracteritza per la fabricació lenta, respectant el temps i els processos que cada peça requereix. Les seves obres estan profundament inspirades per la seva formació en arqueologia, l'estètica Wabi-Sabi, les arts i les artesanies populars, la natura i els objectes ancestrals fabricats per a la llar, l'oikos de l'ésser humà.

Bela Adler. Bèla Adler és una fotògrafa l'art de la qual abasta dècades i una plètora de gèneres i muses. La seva obra única utilitza un llenguatge emotiu que evoca la bellesa i el drama. Bèl·la veu la creació com un vincle i el treball amb la dona com una dansa coreografiada de moviment que prepara l'escenari per a la seva obra.

300x300SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px