banner-1280x150-gene

Notícies

Albert Pla i The Surprise Band estrenen 'Rumbagenarios' a Temporada Alta

Albert Pla i The Surprise Band estrenen \'Rumbagenarios\' a Temporada Alta
bonart girona - 26/10/23

L'11 de novembre a les 22:30 hores Albert Pla i The Surprise Band estrenen el seu nou espectacle teatralitzat titulat Rumbagenarios a Temporada Alta a La Mirona de Salt. El polifacètic artista s’acompanya en aquest nou concert d’una banda formada per Diego Cortés a la guitarra, Judit Farrés als teclats i samplers, als coros Sara Sambola, Cristina López i Ana Brenes i com a ballarina Belén Martí Lluch. A Rumbagenarios Albert Pla presenta un concert molt festiu, amb un repertori amb una estètica especial, una il·luminació molt cuidada i coreografies i projeccions que sorprendran al públic. Els espectadors podran escoltar des de temes del seu primer disc (Ho sento molt, 1989) a d’altres que encara no han passat per l’estudi.

El nou espectacle es veurà en el marc de la 32a edició de Temporada Alta a la Sala La Mirona de Salt. Albert Pla és cantautor, actor i escriptor català reconegut per crear propostes musicals que barregen un to infantil, controvertit, provocador i de denúncia.

Després de gairebé una desena de col·laboracions en produccions cinematogràfiques i teatrals, d’un parell de novel·les i de dotze discs, el sabadellenc s’ha convertit en un artista polifacètic reconegut arreu de l’Estat espanyol i difícil de classificar dins d’un corrent musical concret.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal