0524-banner-bonart-CarlesPiqueras-1280x107px

Notícies

Onzena edició del White Summer Festival

Onzena edició del White Summer Festival
bonart palamós - 07/08/23

A partir del 4 fins al 15 d'agost s'inaugura l'onzena edició del White Summer Festival organitzat pel Grup Clipper' per primer cop a Palamós. Durant el transcurs del festival es podrà gaudir de música en directe, arts escèniques, gastronomia, activitats infantils, moda i disseny en un ambient màgic i acollidor al quilòmetre 326 de la carretera C-31 que va de Girona a Palamós. Un total de dotze vespres d'estiu en les quals els organitzadors han calculat que arribin a passar un total de 50.000 persones pel recinte del festival. Aquest any, White Summer Festival també oferirà una experiència completa per a tots els assistents i comptarà amb una selecció d'expositors que vendran les seves creacions al market del festival brindant als assistents la millor versió del disseny, la moda i la creativitat.

El market del White Summer Festival destaca per ser una plataforma privilegiada que ofereix a marques i dissenyadors l'oportunitat de mostrar les seves creacions més innovadores i avantguardistes. D'altra banda, des de l'escenari Occident i l'escenari Alhambra del White Summer Festival 2023 s'oferiran més de 25 actuacions musicals en directe entre els 12 dies que dura el festival amb destacades figures de la música contemporània com Ladilla Rusa, Arde Bogotá, Cariño o el tribut a la banda Mecano Héroes de la Antartida, com també actuaran els grups Delafé y Las Flores Azules, Figa Flawas, Les que Faltaband, Ramonets, Suu, Malmo 040 i el grup Brodas Bos. A més, de concerts pensats per als més petits de la casa com l'espectacle de Gerónimo Stilton que obrirà el certamen amb una obra única i exclusiva per a l'ocasió. L'onzena edició del White Summer Festival oferirà també una proposta gastronòmica d'alt nivell.

Onzena edició del White Summer Festival

Totes aquestes activitats estaran envoltades per la màgia constant de la companyia Pablo Méndez Performances que es farà càrrec de les arts escèniques. Amb desfilades itinerants en diferents moments de la jornada. El Festival oferirà des d'actuacions de teatre, dansa i circ, espectacles visualment fascinants i desafiadors per a tots els visitants. Dins de l'apartat dels "Performing Arts" del Festival comptarà amb l'actuació de: Utopia + Bosque, faunos, transformers, girasshoppers, The orbitants, Dolphins i Led robots. Els horaris per poder visitar el White Summer Festival són de 18:00 a 00:00 hores

CC_Online_BONART_180X180Baner-180x180-px

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88