Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

33 obres opten a la 13a edició dels Premis FAD d’Art

33 obres opten a la 13a edició dels Premis FAD d’Art
bonart barcelona - 25/07/23

La 13a edició dels Premis FAD d’Art, els guardons organitzats per l’Associació d’Artistes i Artesans del Foment de les Arts i del Disseny (A-FAD), ja té la llista de les 33 seleccionades. Han estat escollides pel treball innovador en l’ús dels materials, l’excel·lència en l’aplicació de la tècnica, la rellevància del concepte i pel fet de representar les tendències més contemporània del sector artístic de l’Estat dels últims mesos. Entre les obres hi ha Belluguet, de Sandra Partera Garcia; Concatenada, d’Irene Cases; Dona sense pit, de Montse Kodina; Forats, de mercepaytuvi.cat; Les formes del món, de Pere Ginard; Morfologia d'agost, de Mariona Cañadas i Pedro Murúa, o Un metre quadrat de mar, de Montse Artés Cornellas.

Els cinc membres del jurat han valorat un total de 216 obres d’art presentades enguany. El jurat el formen Stella Rahola Matutes, artista; Sabel Gavaldon, curador d’exposicions i responsable de Programes Públics del MACBA; Rocío Santa Cruz, directora de la Galería Rocío Santa Cruz i Arts Libris; Pere Parramon, escriptor, professor i gestor cultural; i Begoña Corzo, periodista.

Els organitzador han destacat que les obres seleccionades representen “les tendències contemporànies del treball del tèxtil, de la ceràmica, de la pintura, del metall, de la fusta i del paper”. 

Totes elles opten a guanyar el Premi FAD d’Art 2023, el qual es donarà a conèixer el dilluns 16 d’octubre a partir de les 19.30 h a l’Auditori del Disseny Hub Barcelona. Tindrà lloc la gala de lliurament i, posteriorment, la festa de celebració amb el patrocini de Moritz, en el marc de la Barcelona Design Week.

canal-mnactec-180-180Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1