LS_Online_BONART_1280X150-22

Exposicions

"El terratrèmol està intacte" a L'Espai 13 de la Fundació Joan Miró

\
bonart barcelona - 20/07/23

L'Espai 13 de la Fundació Joan Miró acollirà del 21 de juliol al 22 d'octubre de 2023 l'exposició El terratrèmol està intacte, la continuació de Black El Dorado, un projecte d'investigació de llarg recorregut signat per les dues artistes que qüestiona les narratives occidentals sobre l'ecologia i proposa una relectura de l'arxiu colonial.

A través de la ceràmica i el bahareque -un sistema de construcció ancestral a partir del fang-, la proposta expositiva s'aferra en conceptes com el de recipient i refugi per explorar processos d'escriptura no alfabètica i d'acumulació material, semàntica i simbòlica, que desplacen les concepcions del llibre com a dispositiu narratiu occidental-colonial.

Aquesta és la tercera i penúltima exposició de Fixacions per minut, el cicle d'exposicions d'enguany de l'Espai 13 que la Fundació Joan Miró organitza amb la col·laboració de la Fundació Banc Sabadell. Comissariat per Yaby, el projecte examina el concepte de lectura i la seva relació amb les pràctiques artístiques actuals mitjançant les obres d'una selecció d'artistes de l'escena local i internacional.

Escenari_prodigios_Bonart_180x180 pxBanner_MaquinesdelTemps_300x250

Et poden
Interessar
...

Banner_MaquinesdelTemps_970x250