canal-mnactec-1280-150

Notícies

Mor Alberto Anaut, fundador de La Fábrica i impulsor de PHotoEspaña

Mor Alberto Anaut, fundador de La Fábrica i impulsor de PHotoEspaña
bonart madrid - 12/07/23

Alberto Anaut, fundador de La Fábrica i impulsor de diverses iniciatives culturals com el festival PhotoEspaña, ha mort als 68 anys a causa d'una llarga malaltia, segons ha confirmat l'editorial.

"Alberto convivia amb una llarga malaltia que no li va impedir treballar fins a última hora amb tot el seu equip", deia el comunicat de La Fabrica emès després de conèixer-se la notícia: "Els qui hem estat treballant i aprenent-ne tots aquests anys intentarem mantenir el seu llegat i contribuir a impulsar la cultura amb la mateixa tenacitat, entusiasme i afecte que ell posava a cada projecte".

Anaut va ser director de l'empresa cultural La Fábrica, i des d'ella va crear PHotoEspaña, el festival de fotografia més important d'Espanya, i el festival literari EÑE, també el més destacat del país a la seva categoria. La Fàbrica també organitza els festivals Notodofilmfest, de curtmetratges, Madrid Design Festival, dedicat al disseny, i Pública, trobada de professionals de la cultura, entre d'altres esdeveniments.

12M_VOT_INFORMATIU_300x250Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88