Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

Pia Crozet presenta "Llibres/Objecte" a la Fundació Fita

Pia Crozet presenta \
bonart girona - 26/06/23

El 28 de juny a les 19:00 hores la reconeguda escultora Pia Crozet inaugura l'exposició Llibres/Objecte, que és una mostra que està dins del curs "L'Ofici de llegir" a la segona planta de la Fundació Fita (Casa de Cultura).

Crozet presenta un total de sis llibres que són el resultat i la seva aportació al curs que ha realitzat amb els professors Joaquim Jubert i Anny Escatllar a la Casa de Cultura de Girona. Segons l'escultora "per mi un llibre-objecte vol dir servir i inspirar-te en aquest llibre, com també aportar la visió de l'artista personal sobre aquest llibre, etc." i ha afegit que "alguns dels temes que tracto en aquests llibres fan referència a Walter Benjamin, a un laberint, a reproduccions mecàniques de les obres d'art", etc. i prefereixo que els visitants acabin de descobrir més coses sobre els meus llibres el dia de la inauguració".

Aquestes sis peces han estat realitzades amb materials com el bronze, la fusta i el metacrilat. La mostra es podrà visitar durant quinze dies en els horaris habituals de la Casa de la Cultura de Girona.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px