Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Convocatòries

Fundació Mapfre convoca la 2a edició del KBr Photo Award

Fundació Mapfre convoca la 2a edició del KBr Photo Award
bonart barcelona - 26/06/23

Fundación MAPFRE ha convocat la 2a edició del KBr Photo Award, un premi internacional amb una periodicitat biennal obert a fotògrafs que tinguin previst fer un projecte nou o finalitzar-ne un que ja tinguin començat, inèdit en tots dos casos, que no s’hagi presentat a cap altra convocatòria similar.

La dotació del premi és de 25.000 euros. A més d’aquesta quantitat, Fundación MAPFRE produirà i organitzarà una exposició a les seves dues seus (Barcelona i Madrid), on es mostrarà el resultat del projecte guardonat. Juntament amb l’exposició, Fundación MAPFRE n’editarà el catàleg.

El jurat del premi està format per quatre membres destacats del món de l’art: Michael Mack, editor (Londres); Alona Pardo, comissària de la Barbican Art Gallery (Londres); Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge (Barcelona); i Elisabeth Sherman, comissària en cap i directora d’exposicions i col·leccions del Centre Internacional de Fotografia -ICP- (Nova York). A més de Carlos Gollonet, conservador en cap de fotografia de Fundación MAPFRE.

Les candidatures es poden presentar fins a l’1 de setembre a kbr.fundacionmapfre.org

Es poden consultar-ne les bases a: https://kbr.fundacionmapfre.org/media/2023/05/KBr_Bases_PhotoAward_CAT.pdf

inclassificablescanal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal