728x90

Notícies

ARCOmadrid 2024 tindrà el Carib com a protagonista de la nova edició

ARCOmadrid 2024 tindrà el Carib com a protagonista de la nova edició
bonart madrid - 22/06/23

ARCOmadrid 2024, que se celebrarà del 6 al 10 de març, tindrà el Carib com a protagonista de la nova edició. Aquest projecte central de la fira estarà dirigit a la investigació de galeries i artistes vinculats al Carib en una visió expandida, que no es limitarà al territori físic. Amb aquest esperit, la secció, que mantindrà activa la connexió de la fira amb Llatinoamèrica, comptarà amb la participació d'una vintena de galeries seleccionades per Sara Hermann i Carla Acevedo-Yates.

Amb la premissa d'aprofundir en el descobriment de nous valors com a eix fonamental de la Fira, la 43a edició d'ARCOmadrid mantindrà les seccions habituals d'anys anteriors, amb un Programa General el Comitè Organitzador del qual serà el responsable de la selecció les galeries i continguts artístics que tindran presència en aquesta edició. El Comitè Organitzador d'ARCOmadrid 2024 l'integren: José Aloy –Polígrafa Obra Gràfica–, Elba Benítez –Elba Benítez–, Eduardo Brandão –Vermelho–, Vera Cortês –Vera Cortês–, Henrique Faria –Henrique Faria–, Pedro Maisterra –Maisterraval Alex Mor –Mor Fuster–, Iñigo Navarro –Leandro Navarro–, Sten Nordenhake –Nordenhake–, Silvia Ortiz –Travesia Cuatro– i Rosa Santos –Rosa Santos–.

A aquest programa se sumen altres seccions comissariades: Opening, tornarà a destacar per prendre el pols a l'escena internacional del galerisme jove, reunint una selecció de galeries realitzada per Yina Jiménez Suriel i Cristina Anglada. I el programa Mai no és el mateix. Art llatinoamericà, comissariat per Manuela Moscoso i José Esparza Chong Cuy, que continuarà investigant la diversitat de formes, pràctiques i sensibilitats artístiques procedents de Llatinoamèrica.

D'altra banda, ArtsLibris, en la seva aposta per incentivar el col·leccionisme, se situarà novament com a espai de referència per al món de les publicacions d'artista, l'autoedició, el fotollibre i el pensament contemporani.

El col·leccionisme i el Carib seran els temes centrals d'anàlisi i investigació al Fòrum i les Trobades Professionals d'ARCOmadrid.

ARCOmadrid 2024 se celebra del 6 al 10 de març als pavellons 7 i 9 del Recinte Firal d'IFEMA MADRID, dedicant les tres primeres jornades exclusivament als professionals, i a partir de les 15.00h. del divendres 8, obrirà les portes al públic.

SS_Bonart-180x180-OnlineBANNERS BONART_180x180

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal