Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

ADN inaugura 3 exposicions amb motiu del seu 20è aniversari

ADN inaugura 3 exposicions amb motiu del seu 20è aniversari
bonart barcelona - 24/05/23

A partir del 3 de juny a les 12:00 hores del migdia ADN Galeria de Barcelona celebra el seu 20è aniversari amb la inauguració de tres exposicions temporals (d'Helena Vinent, Núria Güell i Julio Anaya).

Per aquest esdeveniment l'equip d'ADN galeria també ha organitzat una gran festa a l'ADN Platform (situada al carrer Victor Hugo, número 1, nau 6, de Sant Cugat del Vallès) en la que hi actuaran els següents grups: Discozombi, que durà a terme una acció coreogràfica dirigida pel performer i coreògraf Pere Faura i amb els performers Sara Manubens, Clara Tena, Víctor Pérez Armejo i el mateix Pere Faura.

Per altra part, també es podrà gaudir de l'actuació del DJ set amb Paul O'Neill i Agnes Pe i de la
intervenció d'Antonio Ortega.

Inauguració de 3 exposicions simultànies
ADN galeria ha organitzat tres exposicions temporals simultànies, la primera és la de Julio Anaya Cabanding a la Colección Manuel Expósito titulada Back to the Present, que es podrà visitar des del 3 juny fins al 19 d'agost d'enguany.
Aquesta és la primera mostra individual d'Anaya a ADN i la seva temàtica gira principalment entorn de la presència d'obres d'aquest artista a la Colección Manuel Expósito, centrant-se en aquelles relacionades amb les avantguardes històriques i l'homenatge a figures com Man Ray, Picasso, Malèvitx o De Chirico.

La segona exposició és la de Les obres completes. Edició de Luxe de Núria Güell, en què s'ofereix al mateix temps una mirada completa sobre la trajectòria de l'artista i la presentació de dos nous projectes creats expressament per a l'ocasió.
I finalment, la tercera mostra serà la d'Helena Vinent Amb cura, que es podrà visitar fins al 13 de maig del 2023. Aquesta mostra s'inclou dins del programa Art Nou 2023 en la que Vinent mostra un projecte de recerca i de creació artística que es fonamenta en el seu propi posicionament identitari com a sorda. Mitjançant aquesta proposta Vinent vol subvertir la visió capacitista i paternalista que assenyala als discapacitats com a subjectes apocats, complaents, aïllats, entranyables, cohibits, submisos, inofensius i sense cap mena d'agència política o sexoafectiva.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Eude, generic

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal