banner-oro-1280x150

Exposicions

L’Espai Isern Dalmau acull l’exposició "Spring Art Barcelona"

L’Espai Isern Dalmau acull l’exposició \
bonart barcelona - 04/05/23

L’Espai Isern Dalmau acull l’exposició Spring Art Barcelona, una iniciativa privada que reuneix quinze + un artistes que han creat una obra d’art amb “la primavera” com a font d’inspiració. Obres originals que, finalitzada l’exposició, seran subhastades per Christie’s al Majestic Hotel & Spa Barcelona en benefici de la Fundació Ires. La inauguració tindrà lloc el 4 de maig a les 19 h a l'Espai Isern Dalmau de Barcelona.

Els artistes participants han estat seleccionats per la comissària de l'exposició, Sofia Palacios, i són Albert Riera Galceran, Amalia Pica, Bea Bonafini, Eduard Bigas, Glenda León, Ivan Forcadell, Julia Creuheras, Manuel Ballesteros, Merve Iseri, Regina Giménez, Rosa Tharrats, Sheroanawe Hakihiiwe, Sofía Clausse, Tiago Mestre, Xevi Solà i Flàvia Junqueira. Tots ells han creat les seves obres utilitzant com a font d’inspiració el poema “Tres llavors” de Gabriel Ventura (Barcelona, 1988). Una obra que reflecteix l’essència de la primavera i parla de l’alegria i de la possibilitat de canviar que sorgeix amb l’esperança.

La Fundació Ires porta més de cinquanta anys dedicada a ajudar famílies que afronten situacions d’alta vulnerabilitat amb risc d’exclusió social. Aquesta fundació treballa amb més de 40 programes d’atenció social i educativa, promoció de la inclusió social, intervenció en conflictes i treball comunitari en l’àmbit judicial, per donar a cada família les eines i recursos necessaris per deixar enrere la seva vulnerabilitat i tenir un futur millor. Amb aquests programes, cada any la Fundació Ires ajuda més de 15.000 persones i famílies.

L'exposició es podrà visitar fins al 27 de maig.

DP_Bonart-180x180thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px