download

Biblioteca

Presentació del llibre "Un brindis per Sant Martirià" d'Albert Serra a l'Espai 22

Presentació del llibre \
bonart girona - 04/05/23

El dia 3 de maig es va presentar el nou llibre del director i productor de cinema Albert Serra (Banyoles, 1975) titulat Un brindis per Sant Martirià a l'Espai 22 del Carrer de les Hortes de Girona. L'acte va ser presentat i dirigit pel catedràtic i crític de cinema Àngel Quintana, que també va portar uns exemplars del seu llibre Sempre tindré Paris.

El llibre de Serra, que està editat per Hurtado y Ortega Editores, reviscola el discurs que Serra va improvisar com a pregoner de les festes de Sant Martirià: un viu recorregut pels seus anys de formació i un homenatge a totes les persones que l'han ajudat a conformar la seva particular concepció del món del cinema, de l'art i de la vida. El llibre, que té unes 116 pàgines, es pot adquirir per un preu de 13,90 euros en diferents llibreries de Girona i Barcelona.

Exposició d'Anna Somina sobre els paisatges de la Costa Brava

Paral·lelament a la presentació del llibre del Serra, els assistents a l'acte van poder gaudir de l'exposició temporal d'Anna Somina "El camí m'ha portat cap al mar, la Costa Brava amb ulls d'una ucraïnesa" que es podrà visitar fins al 28 d'abril de dilluns a divendres de 17:30 a 20:00 hores del vespre.

En aquesta mostra Somina reprodueix els paisatges de la Costa Brava, concretament a Calonge, que segons l'artista "em sento inspirada per la naturalesa de Catalunya que en rehabilita i em dóna força per superar el drama de la guerra que està succeint al meu país i amb aquesta exposició el que vull és cantar la bellesa de la natura".

SS_Bonart-180x180-Online300x300

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal