banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

"Un pati al cap" de de Manuel Moranta a Can Roure

\
bonart llagostera - 07/04/23

Fins al 15 d'abril es pot visitar l'exposició temporal de Manuel Moranta (Tarragona, 1979) Un pati al cap a la Sala d'exposicions Can Roure de Llagostera.

Aquesta exposició que s'inclou dins el programa d'activitats del Festival Arrima't de poesia de Llagostera, té com a objectiu el d'explicar el món a través dels espais delimitats i les parts aïllades del cos. D'alguna forma sent el cap, els braços, els ulls, les cames contra les habitacions, els patis, els calaixos, les piscines buides. En resum, el cos contra la geometria.

El treball de Moranta se centra en la conceptualització, l'argumentació i la síntesi. També escriu i pinta aforismes en què la paraula cedeix la meitat del seu país al dibuix. Aquest llenguatge li serveix per explicar idees universals a partir de coses insignificants.

Actualment, Moranta treballa amb tinta xinesa, acrílic, pedra i fusta. S'expressa en un estil primitiu que busca la síntesi màxima. Mescla l'anècdota, l'humor, el dibuix conceptual i el món dels signes.

BANNERS BONART_180x180SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90