banner_aire_bonart_horitzontal

Notícies

La Diputació de Tarragona convoca la Biennal d'Art 2023

La Diputació de Tarragona convoca la Biennal d\'Art 2023
bonart tarragona - 23/03/23

La Diputació de Tarragona, a través del Museu d’Art Modern (MAMT), convoca una nova edició de la Biennal d’Art, un referent de creació artística a la demarcació i arreu del país i de l'estat. El certamen es va reformular l’any 2021 i es va fusionar en un premi  únic  per adaptar-se així a les noves demandes i tendències creatives. En aquest sentit, amb un premi de 6.000 euros la Biennal 2023 admetrà obres de qualsevol estil emmarcades dins el concepte de les arts visuals. També atorgarà dos accèssits de 3.000€ i dotarà amb 600€ els treballs no premiats que siguin seleccionats per a l'exposició que es farà més endavant al Museu d'Art Modern de la Diputació (MAMT).

La convocatòria del premi estarà oberta del 3 d’abril al 2 de maig i s’hi podran presentar artistes visuals, majors d’edat i residents a l’Estat espanyol. S’admetran únicament obres originals, signades i inèdites que no hagin estat ni seleccionades ni premiades en cap altra convocatòria. L’obra premiada passarà a formar part del fons d’art de la Diputació de Tarragona. Els ajuts es podran sol·licitar a través de la Seu Electrònica de la Diputació i tota la informació es podrà trobar a la Guia de Serveis Dipta.

El jurat dels premis estarà format per Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Manel Margalef, director del MAMT, que actuarà com a secretari, i per quatre vocals: Oriol Fontdevila, curador d’art; Xavier Acarin, crític d’art i comissari independent; Bàrbara Cueto, curadora independent i Laura Vallès, tutora de comissariat al Royal College of Art de Londres.

Amb la convocatòria de la Biennal d’Art la Diputació de Tarragona té com a objectiu fomentar la creació i la recerca en qualsevol modalitat artística que s’emmarqui dins del concepte de les arts visuals, independentment de la seva disciplina i sense la necessitat d’atendre a cap classificació prèvia.

Eude, genericSS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88