banner-1280x150-gene

Exposicions

"Sota un mateix cel" de Piramidón al Castell de Benedormiens

\
bonart castell d'aro - 21/03/23

El Centre d'Art Contemporani Piramidon ha inaugurat, el 18 de març, al Castell de Benedormiens l'exposició Sota un mateix cel amb obra dels seus artistes més destacats, una selecció de vint-i-tres feta per la comissària, Gisela Chillida. Les peces, signades per Aldo Urbano, Ana Monsó, Gino Rubert, Jordi Cano, Paloma Navares, Pere de Ribot, Tom Carr o Yamandú Canosa, formen part de la col·lecció pròpia de Piramidó, excepte una escultura de Stella Rahola, confeccionada específicament per a aquesta mostra de la Costa Brava.

Com explica Chillida, "En aquesta exposició, presentem una selecció d’obres d’alguns dels artistes que han acollit els tallers del Piramidón, Centre d’Art Contemporani, un espai híbrid entre fàbrica de creació i galeria d’art que fusiona l’àmbit de la producció artística amb la difusió, exhibició i venda d’obra a la ciutat de Barcelona. Un total de vint-i-tres artistes de disciplines, trajectòries i cronologies molt diverses tant emergents com de renom que han creat Sota un mateix cel […] Amb el títol, volem subratllar aquestes sinergies i complicitats que es produeixen en el dia a dia del centre gràcies a les relacions socials i als entorns comuns, entre els i les artistes, amb l’equip de Piramidón o amb tots els curiosos i curioses que s’acosten al centre per gaudir de l’art. Si les parets d’aquest gran colós amb vistes a la Mediterrània parlessin, ens explicarien centenars d’històries compartides a tocar de cel. Projectes, tertúlies, exposicions, vermuts alguns dissabtes i paelles cada dimarts. Al llarg i ample de la història contemporània, les comunitats artístiques transversals com Piramidón són les que han permès a la producció artística esprémer la seva potencialitat."

Aquesta exposició col·lectiva, que es podrà visitar fins al proper 1 de maig, és la primera de l'any al Castell de Benedormiens i la segona del cicle anual d'arts plàstiques en aquest municipi empordanès després de la protagonitzada per Aramis Justiz al Parc dels Estanys.

JP_Bonart-180x180-Online_SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px