JP_Bonart-1280x150px-Online-

Certàmens

La Galeria Out of Africa participa a Art Madrid

La Galeria Out of Africa participa a Art Madrid
bonart madrid - 21/02/23

Del 22 al 26 de febrer la galeria Out of Africa de Madrid participarà en l'Art Madrid 2023, que se celebra al Palau de la Cibeles. Per aquesta edició la galeria presentarà quatre artistes que són: Mederic Turay (Abidjan, Costa de Marfil-1979), Remy Samuz (Cotonú, Benin-1982), Oliver Okolo (Suleja, Nigèria-1991) i Megan Gabrielle Harris (Sacramento, USA-1992). Segons la seva directora, Sorella Acosta, l'Art Contemporani Africà està en auge, i la seva demanda augmenta gràcies a una relació d'artistes excepcionals la innovació estètica i profunditat conceptual dels quals han afavorit aquesta tendència. Les seves obres interpreten i retraten la realitat socioeconòmica de l'Àfrica" i afegeix que "aquests artistes emergents han influenciat l'evolució de l'art contemporani en l'àmbit internacional."

4 artistes per Art Madrid

Mederic Turay presentarà la seva recent sèrie d'obres, més abstracte i instrospectiva, en les que combina cafè, pincellades d'oli i acrílic i pigments naturals per tal de crear una experiència multisensorial. Per la seva part, Remy Samuz ha portat per aquesta ocasió una sèrie d'obres lleugeres, transparents i poètiques, que a vegades adopten forma d'enormes personatges, amb siluetes dignes i humils que evoquen gestos de la humanitat. Les seves obres inviten tant a la meditació com a la reflexió. El tercer artista participant és Oliver Okolo que és un artista contemporani autodidacte que s'inspira en un estil clàssic dels pioners de l'art renaixentista, com Michelangelo, i que fusiona quasi a la perfecció amb una interpretació i un toc actual a través de la seva representació de temes africans. 

Finalment, l'artista Megan Gabrielle Harris, que és una artista afro surrealista, explora com les dones africanes com ella naveguen i finalment escapen d'una societat patriarcal que les sotmet. Harris utilitza paletes de colors vibrants i rics amb l'objectiu de crear una atmosfera lleugera i airejada pels seus temes, al mateix temps que interpreta a aquestes figures femenines com a independents i poderoses.

Cal recordar que L'OOA (Out of Africa) Gallery es va fundar el 2011 i està situada al cor de Sitges i està especialitzada en art africà contemporani presentant artistes internacionals. La galeria ve a ser una plataforma única perquè els artistes emergents i consagrats expressin les seves respectives creacions artístiques. OOA és ara també present a Londres, fet que afavorirà la seva influència i repercutirà en la notorietat dels seus artistes. La galeria ha tancat el 2022 amb 3 sold out shows, incrementant la seva participació en cinc fires internacionals i ampliant la seva col·laboració amb nous artistes per al 2023.

banner-oro-180x180-genethumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1