0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Exposicions

"Coses que fan crack" de Pere Llobera al Centre de les Arts Lliures

\
bonart barcelona - 23/01/23

Del 26 de gener al 5 de març, el Centre de les Arts Lliures de Barcelona acull la nova exposició del pintor i escultor Pere Llobera: Coses que fan crack. Una instal·lació que combina peces ceràmiques i pictòriques relacionades amb els conceptes de col·lapse i disrupció.

La primera mostra majoritàriament escultòrica de l’artista és un tribut torçat als anys vuitanta. Moment que concep com a possible inici de la davallada del món modern, marcat per l’inici del desenvolupament tecnològic vertiginós que va començar a marcar el futur que vivim avui en dia.

 "Al seu Dictionary of the Khazars, Milorad Pavic deixa dit que hi ha dos futurs: un de fals i un de veritable i que, si es vol caminar cap al correcte, s'ha de fer en la direcció de les nostres pors", comenta Llobera. "Podria ser que tots plegats als voltants dels anys 80 haguéssim agafat el camí fàcil?" es pregunta l'artista. "Que no hauríem caminat en la direcció de les nostres pors i, per tant, estiguéssim experimentant un futur in-cert?".

Instal·lades en llocs controvertits del Centre de les Arts Lliures de la Fundació Joan Brossa, les peces exposades busquen la incomoditat, la reflexió i la presa de decisions per part del visitant.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1BanerRocas180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90