banner_aire_bonart_horitzontal

Convocatòries

Oberta la convocatòria per a la 3a edició de les Beques Barcelona Crea

Oberta la convocatòria per a la 3a edició de les Beques Barcelona Crea
bonart barcelona - 09/01/23

La tercera edició de les Beques Barcelona Crea creix en modalitats i nombre d’ajuts. Aquesta iniciativa de l’Institut de Cultura de Barcelona, nascuda l’any 2020 i orientada a donar suport a la creació escènica, musical, visual o literària a Barcelona, atorgarà enguany 175 beques (de 6.000 euros cada una) a projectes que s’emmarquin en una de les deu categories objecte de la convocatòria: Creació en arts escèniques; Experimentació i assaig en arts escèniques (nova); Creació en arts visuals; Creació musical; Creació audiovisual; Cultures populars; Creació literària i traducció; Creació de guions audiovisuals; Creació en art i ciència i Creació comunitària (nova). En total, l’ICUB destinarà més d’un milió d’euros a l’edició, que vol contribuir a l’impuls cultural i científic de la ciutat oferint recursos a persones i col·lectius creadors per a la conceptualització, gestació, investigació, experimentació, documentació i assaig de propostes artístiques.

Les Beques Barcelona Crea 2023 presenten una novetat especialment rellevant, la creació de les Beques +, gràcies a les quals alguns dels projectes seleccionats en les modalitats d’arts escèniques, visual, musical, audiovisual i art i ciència podran beneficiar-se d’una residència en un dels equipaments culturals de la Xarxa de Fàbriques de Creació de la ciutat, sense cost i durant un període de temps comprés entre dues setmanes i tres mesos. Les residències proporcionades per les Beques + es duran a terme dins els dos anys següents a la notificació de la concessió de l’ajuda.

El termini de presentació de sol·licituds es mantindrà obert entre els dies 9 de gener i 9 de febrer (ambdós inclosos); poden concórrer en la convocatòria persones físiques majors de 18 anys, persones jurídiques legalment constituïdes i agrupacions de persones físiques o jurídiques sense personalitat jurídica –en aquest cas, a través d’una persona representant. Les propostes que es presentin hauran de ser de nova creació i caldrà que tinguin relació amb la ciutat de Barcelona o la seva àrea metropolitana.

Més informació i bases de la convocatòria

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Eude, generic

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1