download

Convocatòries

Convocatòria de residències en l'àmbit de la imatge de Roca Umbert Fàbrica de les Arts

Convocatòria de residències en l\'àmbit de la imatge de Roca Umbert Fàbrica de les Arts
bonart granollers - 09/01/23

Roca Umbert Fàbrica de les Arts obre, fins al 10 de febrer, la convocatòria de residències en l'àmbit de la imatge de l'Espai d'Arts 2023. L'objectiu del programa de residències de la fàbrica és que artistes, col·lectius i/o associacions puguin desenvolupar un projecte o una investigació en l'àmbit artístic de duració determinada, amb el suport de Roca Umbert en forma d’espai, assessorament i/o acompanyament i suport tècnic i/o econòmic. El programa s’adreça a persones físiques i jurídiques –artistes, col·lectius, associacions– que treballin en l’àmbit de la imatge, moviment, disciplines relacionades o multidisciplinaris.

L’objecte d’aquesta convocatòria és donar suport a projectes artístics i de recerca vinculats a l’àmbit de la imatge segons modalitats i requisits establerts a les bases de la convocatòria. 

Les modalitats de residència són:

  • Suport a la creació i recerca: per artistes que necessiten un espai de treball (taller).
  • Residents associats: per artistes que no necessiten un taller però que volen formar part d'una comunitat cultural i artística. 

El jurat de les convocatòries està format per en Joan Fontcuberta, Alexandra Laudo, Zaida Trallero i Raquel Morcillo García.

Més informació i bases de la convocatòria

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90