canal-mnactec-1280-150

Exposicions

Antoine Chuecos exposa a la Dual Art Gallery

Antoine Chuecos exposa a la Dual Art Gallery
bonart girona - 23/11/22

Antoine Chuecos (Montpelier, 1965) mostra durant aquests mesos el seu darrer treball d’escultura a la Dual Art Gallery de Girona. Chuecos, artista autodidacta, actualment divideix el seu temps entre França i Catalunya, ja que té un taller a tots dos llocs.

Compromès amb el seu treball, defuig de modes i tendències. Artista multidisciplinar treballa desacomplexadament el dibuix, l'escultura, la música i l'escriptura mentre s'autodefensa com un somiador a jornada completa i té com a lema de vida el següent: "no perquè sigui possible és obligatori". Chueca és molt observador de la societat que l' envolta, apassionat per la filosofia i l’astronomia, ell esculpeix la raça humana. És aquest el seu tema favorit, i la seva font inesgotable d'inspiració.

La seva forma de projectar sense prejudicis el porta a afirmar amb ànima que en la seva no hi ha regles, només una visió d'interiorisme i la set insaciable per crear noves identitats que "habitin" els espais. De manera estilitzada, amb la imponent sèrie Achille, o neobarroco, amb la sèrie Dual Paralel, Antoine Chuecos revela un camp de treball en el qual centre es troba, als seus ulls, l'incomprensible i, tanmateix, essencial:l' ésser humà.

Per altra part, cal remarcar que la seva trajectòria, la seva filosofia aposten que humanisme i minimalisme sónunes eines capaces de comunicar i generar emocions. La seva obra es basa en el convenciment que l'única creació interessant és l’emocionant del valor del pas del temps.

La mostra es pot visitar en horaris de galeriia de dimecres a dissabte de 11:15 a 13:30 hores del matí i de 17:30 a 20:00 hores del vespre.

JP_Bonart-180x180-Online_SS_Bonart-180x180-Online

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal