canal-mnactec-1280-150

Exposicions

"Artistes Locals", la nova exposició temporal del Castell Benedormiens

\
bonart castell d'aro - 03/10/22

L'1 d’octubre es va inaugurar la nova exposició temporal del Castell Benedormiens, la col·lectiva Artistes Locals, formada per una cinquantena d’obres, entre pintura, escultura i dibuix.

En l’acte hi va ser present Maurici Jiménez i Ruiz, l’alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró que va explicar que “després de dos anys, els artistes locals han tornat a aprendre possessió del Castell de Benedormiens, que esdevé la plataforma que possibilita que alguns dels nostres artistes, formats a l’Escola Municipal d’Art, es mostrin per primera vegada davant del públic, mentre que altres acrediten un llarg recorregut artístic”. Jiménez també va explicar que des de l’Ajuntament “creiem fermament que l’art és un element fonamental per cohesionar la societat ja que ens fa més tolerants, més oberts i més diposats a entendre altres formes de veure el món”.

En aquesta col.lectiva hi han participat els següents artistes: Alejandra Soria, Ana Garcia, Ana Mirambell, Ana Rosa Sanz, Anna Maria Pardo, Anna Roser, Antonio López, Antonio Marqués, Anzhela Mazurenko, Ascensión Campillo, Cristina Cuello, Dolors Casmitjana, Dolors Fulla, Dolors Rico, Edemira Valenti, Elena Dontsova, Francisca Blanes, Hortènsia Villar, Jordi Ibars, Josefa Jofre, Josep Amat, Josep Bamala, Josep Barnés, Laura López, Manuel Acedo, Manuel Blanco, Maria Bagudanch, María Suñer, Maria Tapia, Marina Vergeli, Micheline Samaey, Natalia Yurina, Ofelia Castillo, Patricia Díez, Pilar Puig, Ramon Huertas, Raquel Fernández, Rosa Maria Bober, Soledad Jofre, Susana Jiahui, Svetlana Korchagina, Vivina Viaplana i Yolanda Vilarino.

Cal recordar que des de fa quatre dècades l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró organitza de manera regular i ininterrompuda un programa d’exposicions d’arts plàstiques en els seus equipaments municipals. Durant 30 anys es va concentrar al Castell de Benedormiens, però el circuit es va ampliar fa vuit anys fins al Parc dels Estanys per acollir-hi instal·lacions d’escultures de gran format; i més recentment, també s’hi va incorporar la Masia Bas, per a propostes habitualment en format col·lectiu.

Pel que fa a aquesta mostra es podrà visitar fins al 27 de novembre, els caps de setmana i festius de 10-13:00h i de 17-20:00 hores del vespre.

canal-mnactec-180-180Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px