Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Exposicions

"A cau d’orella" de Xavi Lloses a la Fundació Valvi

\
bonart girona - 27/09/22

El 21 de setembre a les 19 hores es va inaugurar la instal·lació titulada A cau d’orella de Xavi Lloses (Lleida, 1976) a la Fundació Valvi de Girona. Aquesta és la primera vegada que Lloses exposa a Girona. En aquesta mostra s’exhibeixen altaveus penjats a les parets amb missatges molt fluixos que obliguen a l’espectador a posar l’orella a prop del altaveu. També es poden apreciar fotografies d’altres performances i accions poètiques de Lloses amb frases que les acompanyen i que parlen del tema de la música.

Per altra part, també es poden apreciar algunes peces que sí que tenen sonoritat com són una bola de discoteca que roda i que fa sonar uns gongs sobre uns monopatints, una peça que està constituïda per timbres i una espectacular exposició de 130 ràdios a la sala gran de la Fundació Valvi.

Xavi Lloses, artista conceptual i músic

Per una sèrie de circunstàncies de la vida, Lloses va ser empès al món de la música. Va estudiar i va iniciar la seva trajectòria professional de forma fructífera i satisfactòria.

Al mateix temps, va dur a terme diferents projectes personals i sempre ha treballat amb múltiples llenguatges, disciplines o projectes al mateix temps. Ha col.laborat amb directors i escenògrafs poderosos, amb projectes ambiciosos, artistes inclassificables, i poetes visionaris on “vaig apendre que tot és llavor, i el que no floreix en tu, florirà en una altre” ha afirmat el músic. Lloses també ha explicat que “tot plegat m’ha portat a viure la música, el so i la vibració, com una força universal, i a escriure músiques que no es poden escoltar, però que t’omplen molt més que qualsevol música que puguis escoltar, sempre i quan afinis la freqüència i entris en sintonia”.

Aquesta exposició es podrà visitar fins al 5 de novembre del 2022 de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00 hores i els dissabtes d’11:00 a 13:00h i de 17:00 a 20:00 hores del vespre.

banner-oro-180x180BanerRocas180x180

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1